Brother Fax-1940 / C / CN

1940 / C / CN Brother
Brother Fax-1940 / C / CN
57 57 SEK
5 5 6

Om du har några frågor om produkterna i vår webbshop eller din leverans är du så klart varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

Till vissa skrivare av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. Dessa är ofta en hel del billigare än original-produkterna, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, därför är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Sedan vi började att sälja billiga toner och bläckpatroner till danskarna 2010 har det hela tiden tillkommit nya produkter. Utbudet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför säljer vi i dag inte enbart patroner till de stora populära märkena, utan också till ett stort antal mindre märken.

Vi säljer ett stort antal bläckpatroner till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard Fax 1940 / C / CN. Vi gör allt för att ha ett brett sortiment till din standard-skrivare, även kompatibla bläckpatroner, men om du upplever att något saknas på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, eftersom det kontinuerligt tillkommer nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till Brother Fax-1940 / C / CN