Toner

PrintAway säljer – som namnet antyder – toners till förmånliga priser och vi kompromissar inte med kvaliteten. Inte heller med utbudet! Du hittar toners som passar till nästan alla skrivarmärken och skrivarmodeller som finns i handeln: HP, Canon, Dell, Kyocera, Lexmark, Epson, Konica Minolta, Brother, Triumph-Adler, UTAX, Samsung, Oki, Ricoh, Xerox och Olivetti.

I vår webbshop hittar du självklart nämnda företags egentillverkade toners. Men vill du spara pengar, har vi även ett stort utbud av kompatibla toners som passar din laserskrivare. Oavsett om du har en laserskrivare från Brother, HP eller Lexmark, har vi dina billiga tonerkassetter.

 

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Billiga toners till din laserskrivare

Med uppfinningen av laserskrivaren, revolutionerades utskriftstekniken. Bläck ersattes med tonerpulver och plötsligt kunde man skriva ut mycket snabbare och, i många fall, få utskrifter av mycket bättre kvalitet. Alla ledande skrivarmärken – från Brother och Samsung till Dell och Epson – hoppade snabbt på vågen. Och hos PrintAway hittar du billiga toners som passar alla välkända skrivare som finns på marknaden. 

Olivetti har en lång historia bakom sig – den italienska skrivargiganten grundades faktiskt redan 1908. Olivetti har under mer än ett sekel utvecklats från att ursprungligen tillverka skrivmaskiner till att idag producera laserskrivare och toners. Deras laserskrivare och toners har fortfarande stor spridning. Inte bara i Europa, utan i de mesta av världen. 

Få människor känner till att Samsung är ett av de yngsta skrivarmärkena. Företaget grundades först 1969. Därför är det samtidigt mycket mer imponerande att Samsung är idag en av de ledande aktörerna inom både smartphones och laserskrivare. Och hos PrintAway kan du köpa din Samsung-toner till handelns lägsta pris.

En av de yngsta tillverkarna av laserskrivare och toners är Lexmark som grundades 1991. Det har emellertid inte stoppat företaget – på kort tid har Lexmark vuxit till en av världens största tillverkare av laserskrivare och toner.

Triumph-Adler grundades 1957 i Tyskland vid en sammanslagning av Triumph och Adler. Företagen kan spåras tillbaka till 1880 respektive 1896. Den populära tillverkaren av laserskrivare och toner, har alltså mer än 100 års erfarenhet bakom sig. Du kan vara säker på hög kvalitet när du köper toner för skrivare från Triumph-Adler. 

När man tänker på de ledande tillverkarna av laserskrivare och toner, kan man inte utelämna Canon. Företaget, som grundades 1937, rankades som nr. 36 över de bästa globala varumärkena på Business Weeks lista i 2008. Idag är det en skrivartillverkare med cirka 245 företag över hela världen. Därför kan du i stort sett hitta toner till din Canon skrivare överallt – även hos PrintAway.se. 

I slutet av 30-talet, grundade Hewlett och Packard företaget som idag är känt som HP. 1984 började försäljningen av deras första skrivare. Idag är deras laserskrivare och toner bland de bästa säljande produkterna inom skrivarmarknaden. I synnerhet har LaserJet-skrivarna blivit mycket populära. Hos PrintAway har vi alltid billiga toners till både LaserJet och andra populära skrivare från HP. 

UTAX grundades 1961 i Tyskland. 1999 slogs de samman med Triumph-Adler. Trots att UTAX blev en del av Triumph-Adler, beslutade man för att använda sig av en dubbel varumärkesstrategi. Därför är båda varumärkena fortfarande tillgängliga på marknaden – och äger du en skrivare från UTAX, kan du hitta toner som passar din modell hos PrintAway.se.

Ricoh kommer från Japan och företaget grundades på 1930-talet. Även om Ricoh nu för tiden har sitt huvudkontor i Tokyo, hittar du filialer över hela världen. Det finns bl.a. Ricoh-filialer i Danmark med ca 180 anställda – och här på PrintAway.se säljer vi toner som passar till skrivare från Ricoh åt många danska kunder.

För mer än 100 år sedan, grundades Brother i Japan. Med tiden har företaget tillverkat allt från motorcyklar, symaskiner till laserskrivare. Vi säljer både Brothers egentillverkade toners och kompatibla toners som passar många av laserskrivarna från Brother.

I början av 40-talet grundades japanska Epson. Epson producerade först klockor. Men redan i slutet av 60-talet lanserade företaget sin första skrivare och 1990 öppnade Epson sitt första europeiska huvudkontor i Amsterdam. Därmed kunde europeiska kunder få stor glädje av laserskrivare och toner från Epson.

Oki har, med en ålder på 130 år och sammanlagt nästan 20 000 anställda i mer än 100 länder, skapat en solid grund för att kunna leverera bästa laserskrivare och toners till sina kunder. Sedan 1984 har Oki haft filialer i Europa. På PrintAway är vi stolta över att erbjuda våra kunder toners från Oki. 

1984 grundade Michael Dell sitt företag. Men det tog nästan tjugo år innan Dell skickade ut sin första skrivare på marknaden i 2003. Sedan flöt det på snabbt – man hittar Dells bläckstråleskrivare, laserskrivare, bläckpatroner och toner hos många återförsäljare. Och naturligtvis även hos PrintAway.se.