Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Oki Toner

Oki Toner

Behöver du toners till din Oki-skrivare? Ta en titt på vårt stora urval av tonerkassetter till många populära modeller – exempelvis Oki B-, C- och MB-serierna. Våra toners finns i svart och alla tre färger, dvs cyan, gul och magenta.

Välj din Oki skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Mest populära Oki Toner

Oki-toners till landets lägsta priser

Du vet säkert hur det är. Du är på gång med att skriva ut en stor uppgift, rapport eller liknande, och plötsligt kör skrivaren slut på toner. Det finns inget mer irriterande. Därför är vi på PrintAway.se stolta över att kunna erbjuda dig snabb hjälp när oturen är framme. Vi skickar nämligen dina toners samma dag som du beställer, om du beställer på vardagar - och frakten är alltid billig. 

Förutom vår snabba service erbjuder vi fantastiska priser på alla våra toners. Därför vågar vi även ge dig en prisgaranti på alla kompatibla toners till din Oki-skrivare. På så sätt är du säker på att du aldrig betalar överpris hos PrintAway.se.

På världsplan har Oki existerat i mer än 130 år och koncernen sysselsätter över 18 000 anställda i 120 länder. Av dessa arbetar mer än 1000 i Europa, där det första kontoret grundades 1984 i Düsseldorf. Under mer än 60 år har Oki varit en del av skrivarindustrin och företaget arbetar fortfarande på en daglig basis med att utveckla nya produkter och tekniker – inklusive toners till Oki:s skrivare – som många kunder kan dra fördel av.

Som ett pionjärföretag har Oki satt ett tydligt fingeravtryck på utvecklingen bland annat genom att vara först med att introducera LED-utskriftstekniken på marknaden. Denna teknik ger en mycket tydligare HD-färgutskrift på kort tid jämfört med många andra laserskrivare och toners på marknaden.

Oki är också i framkant när det gäller företagets CSR (företagets sociala ansvar)-initiativ. Under de senaste 20 åren har Oki samarbete med Rädda Barnen för att säkerställa barnens rättigheter i 120 länder. Stödet inkluderar bland annat ett utbildningsprogram som ska garantera att alla barn får en bra utbildning.

Kvalitet är av största vikt hos Oki och 2009 blev företaget först i branschen med att införa tre års garanti som standard. Hos PrintAway har kvalitetsprodukter också förstaprioritet och därför erbjuder vi alla kunder en 100 % nöjdhetsgaranti: Fullständig nöjdhet med din toner eller pengarna tillbaka.

Skulle du alltså uppleva problem med tonern till din Oki-skrivare, kontakta oss och vi ser till att hjälpa dig. Och skulle vi inte kunna lösa problemet, får du pengarna tillbaka - utan diskussion.