Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Canon bläckpatroner

Canon bläckpatroner

På PrintAway lagerför vi ett stort urval av bläckpatroner för Canons populära skrivare. I vårt sortiment har vi både originalpatroner till ett stort antal av Canons skrivarmodeller – t.ex. Canons Pixma-skrivare – och samtidigt ett brett utbud av kompatibla bläckpatroner som passar med Canons produkter. Den kompatibla modellen kostnaden betydligt mindre utan att kompromissa med den höga kvaliteten.

Välj din Canon serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Mest populära Canon bläckpatroner

Stort urval av billiga Canon bläckpatroner

PrintAway erbjuder både vanligt svart bläck till din skrivare från Canon och naturligtvis också färgpatroner i gult, cyan och magenta – samt konkurrenskraftiga priser som innebär att du betalar minst hos oss. I vår webbshop hittar du ett stort utbud av bläckpatroner till din skrivare från Canon, bland annat CLI-526 bläckpatroner i alla fyra färger – det vill säga svart, gul, cyan och magenta – som passar många av Canons skrivare i Pixma-serien, t.ex. Canon Pixma MG5250, Canon Pixma iP4850, Canon Pixma MX895 och Canon Pixma MG8150. Canons Pixma-skrivare har fått bred spridning över hela världen eftersom de är gjorda för hemmakontoret; du får en billig skrivare som inte tar mycket plats.

Om du upplever problem med att byta ut bläckpatroner i din skrivare från Canon, är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta PrintAway kundtjänst via telefon eller e-post. Om du inte är helt nöjd med produkten, har vi en 100% nöjdhetsgaranti på alla våra kompatibla produkter inkl. bläckpatroner för Canons skrivare. Dessutom har alla privatkunder som köper originalprodukter från Canon 120 dagars ångerrätt. Läs mer om PrintAway tjänster under Kundservice i menyn. 

Bläckpatronerna passar en mängd av Canons skrivare och i listan på produktsidan hittar du en komplett översikt över alla skrivare från Canon som patronerna passar med. De kompatibla bläckpatronerna passar samma Canon-skrivare som originalpatronerna – de är bara tillverkade av en tredje part och är därför betydligt billigare.

Canon-koncernen har många års erfarenhet av att utveckla och sälja skrivare - företaget har funnits sedan slutet av 30-talet och 2008 placerades de på 36 plats i Business Weeks' lista över världens främsta globala varumärken. Därmed har de grundlagt sin position som en av de ledande skrivartillverkarna i världen och vi är säkra i vårt val av att vara återförsäljare av toners och patroner till Canons skrivare. Samtidigt vågar vi garantera, att med produkter från Canon försäkras våra kunder om utskrifter av bästa kvalitet som lever upp till de flestas behov.

Det kan också nämnas att under 2009 fick Canon fjärdeplats bland Fortune World’s Most Admired Companies. Canon har 245 företag över hela världen och är därmed ett bland de mest kända varumärkena inom skrivarindustrin.

Canon har en filosofi som kan uttryckas med det japanska uttrycket Kyosei och som översättas med ”att leva och arbeta tillsammans för det gemensamma goda”. Med andra ord har miljön hög prioritet inom Canon-koncernen. De tillverkar alla produkter med ett öga för resurshushållning, energibesparing och användning av icke-farliga ämnen. Och de ställer naturligtvis samma höga krav när det gäller produkternas kvalitet. Har du en skrivare från Canon, är du också garanterad hög kvalitet. 

PrintAway gör vårt bästa för att alla våra produkter – både Canons egentillverkade toners och bläckpatroner samt kompatibla patroner och toners – motsvarar dina förväntningar. PrintAway kundservice väntar på dig vid telefonerna från måndag till fredag mellan kl. 9-16, om du har några kommentarer angående dina bläckpatroner. Bara ring om du behöver hjälp. Eller skicka ett e-postmeddelande till info@PrintAway med dina kommentarer.

Om du har slut på bläck till din skrivare från Canon, kan du få hjälp av oss. Vi skickar lagerförda produkter samma dag om du beställer dem före kl. 17 på vardagar. Och då du kan också dra fördel av den prisvänliga frakten.