HP bläckpatroner

HP Blækpatroner

Om du har en HP DeskJet, HP Photosmart, HP OfficeJet, eller en någon annan av Hewlett Packards populära bläckstråleskrivare, kan du hitta bläckpatroner till din HP-skrivare hos PrintAway. Vi säljer HP bläckpatroner i alla färger – svart, cyan, gul och magenta. Och vi ger dessutom en prisgaranti på alla kompatibla produkter.

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Mest populära HP bläckpatroner

HP bläckpatroner till spotpris

Är bläcket slut i din HP-skrivare? Bara lugn! PrintAway skickar nya bläckpatroner till dig redan idag om du beställer före kl. 17 på en vardag. Och vi lovar dig till och med billige priserna på alla kompatibla bläckpatroner till HP-skrivare.

HP producerar själv egna bläckpatroner, medan de något billigare kompatibla bläckpatronerna tillverkas av tredje part. Däremot kan du utan tvekan investera i kompatibla bläckpatroner till HP-skrivare eftersom de ger utskrifter av samma höga kvalitet som deras egentillverkade bläckpatroner - och till lägre pris.

 I Kalifornien 1939 såg HP dagens ljus för första gången, när William Redington Hewlett och David Packard grundade företaget i ett litet garage. Många år senare hade företaget vuxit till den ledande PC-tillverkaren i världen och sedan 1984 har utvecklingen av skrivare genomgått en snabb frammarsch. Bland andra har DeskJet-skrivarna blivit mycket populära. Och platsen där allt började – garaget i Kalifornien – har sedan dess förklarats som en historisk milstolpe av den kaliforniska staten.

Den nya ePrint-tekniken från HP möjliggör trådlösa utskrifter från både datorer och mobila enheter. På detta sätt slipper du krångla med sladdar, samtidigt som din HP-skrivare inte behöver vara i samma rum som datorn.

HP har som ett modernt företag även ett starkt fokus på hållbar produktion och en tidsenlig CSR (företagets sociala ansvar)-strategi. Genom tiden har det gett ett flertal utmärkelser som t.ex. World Environment Center Gold Medal Award, Canada’s Greenest Employer Award och Environmental Protection Agency ENERGY STAR Award.

Till din HP-skrivare säljs exempelvis skrivarpatronerna HP 301 båda som svarta patroner och färgpatroner. De något större XL-patronerna finns både som original och kompatibla bläckpatroner. Du kan alltså få dem till ett betydligt lägre pris. Faktiskt till cirka 1/3 av priset. XL-utgåvorna av bläckpatronerna skriver ut många fler sidor jämfört med de vanliga bläckpatronerna. Därför finns det både tid och pengar att spara. HPs egna bläckpatroner kan dessutom köpas som rabattpaket. Med rabattpaketet får man en svart bläckpatron och en färgpatron till lägre pris. Slutligen kan man köpa en XL twin pack med två svarta XL-bläckpatroner i samma paket.

Bland skrivarna i HP-serierna OfficeJet, DeskJet och Envy hittar du HP OfficeJet 4630, HP DeskJet 2050, HP Envy 5530, HP OfficeJet 2600 och HP DeskJet 3050. Dessa HP-serier är de vanligaste för hemmabruk och man hittar någon av dessa stabila HP-skrivare i ett stort antal hem. HP bläckstråleskrivare är särskilt bra för små utskriftsjobb, exempelvis för att skriva ut grafik och ritningar. Envy-serien är en skrivare som också har en skanner. På så sätt kan du även använda din HP-skrivare som kopiator. Det är anledningen till att HP Envy är perfekt för mindre hemmakontor, där man både behöver skriva ut och kopiera.

Det är bäst om du använder din HP bläckskrivare med jämna mellanrum, till exempel för att bara skriva ut några få sidor då och då. Detta säkerställer att munstyckena i dina HP bläckpatroner inte blir igensatta innan färgen tar slut. Hos vissa HP bläckskrivare hittar man en funktion som rengör munstyckena. Det kräver dock att HP bläckskrivaren alltid är ansluten till en strömkälla, så att skrivaren kan initiera rengöringsfunktionen.