Brother bläckpatroner

Brother Blækpatroner

En av de mest populära produkterna på marknaden är skrivare från Brother. Man får nämligen en kvalitetsskrivare som håller länge och skriver ut perfekta utskrifter, sida efter sida. Brother är ursprungligen från Japan, men under åren har varumärket blivit populärt även här, eftersom både skrivare och bläckpatroner ofta är billigare än konkurrenternas.

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Mest populära Brother bläckpatroner

Billiga Brother bläckpatroner

För mer än 100 år sedan grundades Brother i den japanska staden Nagoya och i slutet av 50-talet lanserades deras skrivare och varumärket i Europa. Inledningsvis i Irland och ett decennium senare i de nordiska länderna. På den tiden producerade Brother både symaskiner och motorcyklar, men allteftersom tiden gick, intog den japanska jättekoncernen även den växande datormarknaden med skrivare och tillbehör. Det var Brother som producerade den första matrisskrivaren i världen och det skedde 1971.

Den första laserskrivaren från Brother lanserades på marknaden 1987 och knappt ett decennium senare lanserade Brother sin första multifunktionella laserskrivare. Där hade skrivare, scanner, telefon och fax kombinerats i en och samma produkt. Med åren kom även den multifunktionella bläckstråleskrivaren i form av en kompakt mobil skrivaren. Och i dag när vi lever i en verklighet där det mesta sker på nätet, finns det fortfarande en stor marknad för skrivare, eftersom många fortfarande vill läsa på papper snarare än på skärm. Inom kort kommer många även ha en 3D-skrivare i hemmet och skrivarmarknaden verkar fortfarande ha en ny storhetstid framför sig.

Brother Nordic A / S grundades 2011 och man finner huvudkontoret i Ishøj, men avdelningen har också filialer i Göteborg, Oslo och Helsingfors. Vi på PrintAway har sålt både Brothers egentillverkade bläckpatroner samt kompatibla modeller minst lika länge - första ordern levererades under 2010.

Det är PrintAway mål att sälja Brother toner och Brother bläckpatroner till ett billigt pris. Det gäller både Brothers egentillverkade bläckpatroner och de något billigare kompatibla bläckpatronerna som ger utskrifter av samma höga kvalitet som Brothers egna bläckpatroner, fast till ett lägre pris. Vanligtvis finns det mycket pengar att spara, ibland upp till en tredjedel av det ursprungliga priset, om du investerar i kompatibla bläckpatroner istället för originalpatroner. 

Vi säljer alla färger i vår webbshop – svart, magenta, cyan och gul – och PrintAway erbjuder prisgaranti på de kompatibla bläckpatronerna. Om du beställer före klockan 17 på vardagar, skickar vi samma dag, allt för att du ska kunna komma igång med att skriva ut så snabbt som möjligt.

Som återförsäljare av skrivarprodukter från Brother har vi många nöjda kunder, vilket också är en av anledningarna till att Brother är en av de världsledande skrivartillverkarna. Från många av våra kunder, har vi märkt att leveranstiden på toner får gärna vara kort. Därför ser vi till att sända iväg den på samma dag, om du beställer din Brother bläckpatron på vardagar före kl. 17. Vi arbetar dagligen mot målet att erbjuda lägsta priser på bläckpatroner från Brother, men strävar samtidigt efter att ge bästa kundservice. Om du har några synpunkter eller problem med din bläckpatron från Brother, vänligen kontakta oss omedelbart.

Hur kan skrivarna från Brother hålla så hög kvalitet? Vi anser att Brothers långa erfarenhet och breda kundkontakt har bidragit till koncernens enorma popularitet. Det är mer än 100 år sedan som Brother grundades i Japan. Sedan slutet av 50-talet har Brother sålt skrivare på den europeiska marknaden. I början tillverkade de bland annat symaskiner, men nuförtiden är Brother förmodligen mest känd för sina datorprodukter och skrivare. Med bläckpatroner till Brother är du därför garanterad en bra produkt som har många år av utveckling bakom sig. På PrintAway hittar du även toners till många andra skrivare, om din skrivare inte är tillverkad av Brother.