Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

HP toner

Hp toner

Det finns ett stort urval av HP-laserskrivare. Men oavsett om du har en HP LaserJet, HP LaserJet Pro eller någon annan av Hewlett Packards populära laserskrivare, och behöver en toner i svart eller färg (cyan, gul och magenta), hittar du det på PrintAway. Dessutom ger vi även en prisgaranti på alla kompatibla produkter.

Välj din HP skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Mest populära Hp toner

HP toners till spotpris

LaserJet-skrivarna är bland de mest energieffektiva laserskrivare i världen. Med en HP LaserJet värnar du alltså om miljön på bästa sätt. Miljövänliga lösningarna är även något som vi fokuserar på hos PrintAway. Därför använder vi miljövänliga förpackningar och har certifierats som en CO2-neutral webbshop. Därför kan du handla med gott samvete när du köper dina HP toners hos PrintAway. Och om du dessutom sparar på resurser och skriver ut på båda sidorna av pappret, säkerställer du att din HP-skrivare skapar minsta möjliga miljöpåverkan.

De något billigare kompatibla tonerkassetterna produceras av tredje part medan originalen tillverkas av HP. Därför kan du köpa kompatibla toners till HPs skrivare utan oro. Du sparar en del pengar och får fortfarande utskrifter av samma kvalitet som när du skriver ut med HPs egna toners.

William Redington Hewlett och David Packard grundade HP i ett litet garage i Kalifornien på 30-talet. Cirka tre fjärdedelar av ett sekel senare var HP världens ledande datortillverkare. Och sedan 1984 har utvecklingen av HP-skrivare stadigt gått framåt. Många konsumenter har framförallt tagit LaserJet-serien till hjärtat.

HPs nya ePrint-teknik innebär att man nu kan skriva ut trådlöst från sin dator, surfplatta eller telefon. Det är med andra ord slut på irriterande sladdar och du kan gömma undan skrivaren om du inte vill ha den framme.

HP har vunnit många utmärkelser genom åren, inklusive Canada’s Greenest Employer Award, World Environment Center Gold Medal Award och Environmental Protection Agency ENERGY STAR Award. Hos HP finns det alltså, med andra ord, ett starkt fokus på hållbar produktion och en CSR (företagets sociala ansvar)-strategi som lever upp till nutidens normer.

Toners till HP laserskrivare är bland våra mest sålda produkter. Speciellt de svarta laserpatronerna som används av alla HP-skrivare, till exempel i den populära LaserJet-serien som är en av de största succéerna i HPs långa historia. HP LaserJet finns både som en vanlig laserskrivare och en så kallad multifunktionsskrivare, vilket innebär att skrivaren har inbyggd skanner. Det är framför allt mindre arbetsplatser som har stor nytta av båda dessa typer av HP-skrivare. Men allt fler privatkunder köper en HP LaserJet eftersom man upptäcker att många i hemmet har behov av utskrifter - exempelvis arbetsdokument, studierapporter, bilder och mer. Det är något som vi märker av på PrintAway och upplever en stadigt ökande efterfrågan på lasertoners från privatkunder. Samtidigt finns det alltfler kunder från näringslivet som har fått en LaserJet-skrivare från HP och drar stor fördel av PrintAway billiga priser på HP toners.

Om du väljer att köpa dina HP toners av PrintAway, är du alltid säker som konsument, eftersom vi har godkänts av e-handelsfonden. Dessutom fick vår webbshop e-märket och därmed har du ett helt unikt konsumentskydd, till exempel en ekonomisk garanti på upp till 10 000 kr per beställning när du köper HP toners eller andra produkter hos PrintAway. Förutom det, har alla kunder tillgång till e-märkets konsumentrådgivning som är gratis. Vi lever av nöjda kunder och därför är vår kundservice beredd på att hjälpa dig om du upplever minsta problem med dina HP toners.

Oroa dig inte om skrivaren har slut på toner. PrintAway skickar nya toners till dig på samma dag om du beställer före klockan 17 på vardagar. Samtidigt garanterar vi dig billige priser på alla våra kompatibla toners till HP-skrivare.