Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Brother toner

Brother toner

Det är ingen tillfällighet att Brother har under tidens lopp uppnått status som ett av de mest populära skrivarmärkena. Du får inte bara en skrivare som du kan ha glädje av i många år, tack vare Brothers superba kvalitet, du får också utskrifter som mäter sig med många av Brothers konkurrerande varumärken. Brother kommer ursprungligen från Japan, men eftersom både skrivare och toners säljs till fördelaktiga priser, finns märket idag i de flesta delarna av världen, inklusive, naturligtvis, även Sverige.

Välj din Brother skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Mest populära Brother toner

Stort urval av billiga Brother toner

Brother grundades för mer än 100 år sedan och på andra sidan av världen. Bestämt i Nagoya, Japan. Det var först i 1958 som Brother lanserades i vår del av världen, med start i Irland och sedan Norden. Ursprungligen tillverkade Brothers allt från motorcyklar till symaskiner. Efterhand la deras tekniska erfarenhet grunden till att ge sig in på den växande marknaden av skrivare och datorer. Brother var producenten bakom världens första matrisskrivare som lanserades i början av 70-talet.

Den allra första laserskrivaren från Brother tillverkades i slutet av 80-talet och cirka ett decennium senare lanserade den japanska IT-giganten sin första multifunktionella laserskrivare. I den var skrivare, skanner, fax och telefon integrerat i en enda Brother-maskin. Senare kom den multifunktionella skrivaren för bläckpatroner och därefter en mobil skrivare som snabbt blev populär på grund av sin kompakta design. Idag lever marknaden för laserskrivare fortfarande gott. Och framtiden är lovande. Ny teknik som t.ex. 3D-skrivare ger goda förutsättningar för företag som Brother.

Den nordiska filialen Brother Nordic A/S startade 2011 med huvudkontor i Danmark och sedan ytterligare kontor i Norden. Och under minst lika lång tid - exakt sedan 2010 - har PrintAway sålt toners till Brothers laserskrivare och multifunktionsskrivare.

Svart, gul, cyan eller magenta? Oroa dig inte – PrintAway har alla färgpatroner i vår webbshop och ger en prisgaranti på kompatibla tonerkassetter. Beställ på vardagar före 17 – så skickar vi samma dag.

Som distributör av Brothers tonerkassetter kan vi gratulera många nöjda kunder varje dag. I vår butik hittar du till exempel TN2220. Det är en svart tonerkassett som passar ett flertal Brother-skrivare. Till exempel serierna DCP, HL och MFC – inklusive Brother MFC-7360N, Brother DCP-7070DW, Brother DCP-7060D, Brother HL-2240, Brother MFC-7860DW och Brother HL-2220. Från många av våra nöjda kunder, som vi har varit i kontakt med, vet vi tonerkassetterna gärna får vara framme så snabbt som möjligt. Av den anledningen skickar din Brother-toner på samma dag om du beställer före kl. 17 på vardagar. Och om du har några kommentarer eller problem med din order, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Den höga kvaliteten av Brother-skrivare har sin grund i alla de år som företaget har varit på banan. Och naturligtvis även på grund av företagets alltid framåtblickande och strategisk vision. Sedan Brother grundades i Japan för ca 100 år sedan, har koncernen inte stått stilla. Och sedan de i mitten av förra seklet trädde in i Europa, har många skandinaver tagit varumärket till sig. Du hittar alltså en Brother laserskrivare eller bläckstråleskrivare i många svenska hem. Är du inte redan är lycklig ägare av en Brother, är det ett av de varumärkena som vi på PrintAway ofta rekommenderar åt våra kunder. Inte bara för att vi kan sälja billiga toners och bläckpatroner till Brother, utan även eftersom vi vet att är det en skrivare av hög kvalitet.