Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Lexmark Toner

Lexmark Toner

På dessa sidor hittar du det stora utbud av tonerkassetter till Lexmark-skrivare som PrintAway lagerför. Med våra kompatibla toners får du billige priser. Ta en titt på vårt sortiment och hitta tonerkassetter till din Lexmark-skrivare, oavsett om du letar efter toners till serierna Optra, E, T eller någon annan av Lexmarks många populära skrivarserien.

Välj din Lexmark skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Mest populära Lexmark Toner

Bra priser på Lexmarks toner

PrintAway har både svarta toners och färgtoners (gul, magenta och cyan) till laserskrivare från Lexmark. Därmed är du garanterad hjälp oavsett vilken tonerkassett som har tagit slut. Att toners är kompatibla innebär att de passar Lexmarks maskiner – utan att Lexmark har tillverkat dem. Detta ger dig låga priser medan kvaliteten naturligtvis är av samma höga kvalitet som Lexmarks egna toners. 

Lexmark är en av de yngsta producenterna på marknaden eftersom företaget grundades så sent som 1991 – men det har inte hållit tillbaka företaget och på några få år har det vuxit till en av världens största och mest populära skrivarmärken och tillverkare av toners.

Med huvudkontor i Kentucky i USA säljer det kinesiskt ägda Lexmark i mer än 170 länder över världen. Som en stor multinationell koncern tar företaget sitt sociala ansvar på stort allvar och både hållbarhet samt CSR (företagets sociala ansvar) är viktiga hörnstenar i företagets produktutveckling. 

Lexmark har en avancerad CSR-strategi och företaget återvinner både plast och papper. Papper används till att förpacka olika produkter såsom toners. För sina CSR-insatser mottog Lexmark PEZAs Environmental and Employee Awards.

2012 fasade Lexmark ut sin produktion av bläckstråleskrivare och idag tillverkar de endast laserskrivare. Givetvis säljer vi på PrintAway både deras egentillverkade skrivarpatroner och kompatibla sådana som passar deras olika skrivarmodeller. Inklusive: Lexmark ALL IN ONE X, Lexmark C, Lexmark CS, Lexmark CX, Lexmark E, Lexmark M, Lexmark MS, Lexmark MX, Lexmark Optra, Lexmark T, Lexmark X och Lexmark Z.

Hos PrintAway är frakten alltid billig – oavsett om du beställer lite eller mycket. Samtidigt kan du förvänta dig en snabb leverans. Vi skickar nämligen dina tonerkassetter på samma dag om du beställer före klockan 17. På så sätt kan du komma igång med utskrifter på skrivaren från Lexmark på snabbaste sätt.

Om du har några frågor som gäller vårt utbud av lasertoner, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Hör även gärna av dig om du behöver hjälp med att byta toner i din Lexmark-skrivare. Vi sitter beredda vid telefonerna måndag till fredag från kl. 8 till 17.