Olivetti toner

Olivetti toner

Vår prioritet hos PrintAway är att kunna erbjuda produkter till så många olika skrivarmärken som möjligt. Därför har vi naturligtvis även tonerkassetter till skrivare från Olivetti. Både till D Color- och COPIA-serierna som är bland det italienska Olivettis mest populära skrivare.

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Mest populära Olivetti toner

Prisvärda toners till din Olivetti-skrivare

Olivetti grundades 1908 i Italien och har under mer än ett sekel genomgått en snabb utveckling från tillverkning av skrivmaskiner och fram till nu, då bolagets produktportfölj under de senaste 100 åren har växt till att täcka allt från datorer och surfplattor till smartphones och skrivare. Idag är Olivetti en del av Telecom Italia och har fortfarande sitt huvudkontor i Italien.

Det var med datorn Programma 101 från 1964 som Olivetti med allvar tog sin in i datorbranschen. Programma 101 blev en stor kommersiell framgång och även om företaget fortfarande producerade deras ursprungliga produkt – skrivmaskiner – under några årtionden, markerade framgången med Programma 101 början till en utveckling som idag är en omfattande produktportfölj som inkluderar datorer, surfplattor, mobiltelefoner, miniräknare och skrivare.

Under 2007 lanserade Olivetti sin LINEA_OFFICE-serie, designad av Jasper Morrison, som inkluderade en helt ny linje av produkter, bland annat datorer och skrivare. I mars 2011 skickar Olivettis deras första surfplatta – OliPad – ut på marknaden. Men produktionen av laserskrivare är fortfarande av största vikt och Olivetti är världskända för sina pålitliga företagsskrivare som man idag hittar på många moderna arbetsplatser. 

Olivettis skrivare används således huvudsakligen på arbetsplatser där de multifunktionella skrivarna är kända för sin effektivitet och tillförlitlighet. Och köper du toners av PrintAway till din Olivetti-skrivare, omfattas du av Olivettis höga krav och kan vara säker på att få kvalitetsutskrifter varje gång som du skriver ut.

PrintAway säljer originalpatroner till Olivettis skrivare i följande serier: Olivetti Copia, Olivetti D Color, Olivetti D Copia och Olivetti PG. I D Color-serien hittar du bland annat de populära modellerna Olivetti D Copia MF 3000 och Olivetti D Copia P 2226, medan du i D Copia-serien bland annat hittar modellerna Olivetti D Copia 4003 och Olivetti D Copia 4024. Hitta alla toners i PrintAway webbshop genom att först välja Olivetti under ”Varumärke” och sedan serien samt modell.

Om du har frågor om våra produkter, är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice via e-post – info@PrintAway – eller tel.  +45 70 27 66 66. Vi sitter vid telefonerna måndag till fredag, kl. 8 till 17.