Brother

Brother

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Billiga skrivarpatroner till Brother

Det är över 100 år sedan Brother grundades i Nagoya, Japan, men det var inte förens 1958 som Brother gjorde sitt inträde i Europa, först i Irland och sedan i de nordiska länderna. Det var ursprungligen bland annat motorcyklar och symaskiner som Brother var kända för, men genom åren blev företaget också specialister på utveckling av skrivare, skrivarpatroner och datorer. Brother producerade till exempel världens första matrisskrivare i början av 1970-talet.

I slutet av 1980-talet tillverkade Brother den allra första laserskrivaren, och ungefär tio år senare lanserade Brother sin första multifunktionella laserskrivare på marknaden, som använder Brother-toner. Skrivare, fax, scanner och telefon fanns nu att få i samma produkt. Snart kom också den multifunktionella bläckstråleskrivaren, och marknaden för skrivarpatroner med både Brother-bläckpatroner och tonerpulver fick därmed en ny potential.

Brothers nordiska filial öppnade i Danmark 2011, och utöver det danska huvudkontoret har de också avdelningar i resten av Norden. BilligToner (företaget bakom PrintAway) har sålt skrivarpatroner till alla Brothers skrivare ända sedan 2010.

Det är vårt mål att vara bland marknadens billigaste återförsäljare av skrivarpatroner till Brother, både vad gäller originalpatroner och kompatibla patroner, som är betydligt billigare än originalpatroner. Trots det kan du med lugn i sinnet köpa kompatibla skrivarpatroner, som skriver ut i hög kvalitet. Dessutom sparar du ofta upp till en tredjedel av priset när du köper kompatibla skrivarpatroner.

Brother har alltid tillverkat skrivare och skrivarpatroner i bästa kvalitet, något som främst beror på företagets mångåriga erfarenhet och hela tiden anpassningsbara strategi. Ända sedan företaget grundades för cirka 100 år sedan har Brother utvecklats i snabb takt, och de europeiska konsumenterna har för länge sedan anammat varumärket. Därför ser vi många kunder hos PrintAway som letar efter skrivarpatroner till Brothers skrivare, och lyckligtvis kan vi uppfylla våra kunders önskemål. Brother är ett varumärke som vi inte tvekar att rekommendera till våra kunder, då Brothers skrivare och skrivarpatroner både är billiga och av mycket hög kvalitet.