Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Canon toner

Canon toner

Klicka dig vidare och se vårt breda utbud av toners till de populära skrivarna från Canon. PrintAway urval omfattar både Canons egna toners till många av deras skrivare samt ett stort utbud av kompatibla toner som passar till Canons skrivarserier. Kompatibla toner är ofta mycket billigare utan kvalitetsförlust.

Välj din Canon serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Mest populära Canon toner

Billiga Canon toner

I vår webbshop har vi båda svart toner till Canons många skrivare samt färgpatroner i magenta, gul och cyan – och med marknadens lägsta priser på kompatibla toner, vågar vi garantera att du inte får det billigare någon annanstans. Här hittar du ett stort urval av toners till din Canon-skrivare i alla fyra färger – det vill säga, svart, gul, magenta och cyan – som många av Canons laserskrivare använder. Canons laserskrivare har fått omfattande utbredning i det mesta av världen, speciellt eftersom de är särskilt lämpade för hemmakontoret. Du får en prisvärd skrivare som inte tar mycket plats.

Om du har svårt att byta ut toners i din laserskrivare från Canon, rekommenderar vi att du kontaktar vår kundservice via e-post eller telefon. Och skulle du inte vara helt nöjd med din produkt, har vi 100% nöjdhetsgaranti på alla kompatibla produkter inklusive toners för Canons laserskrivare. Dessutom har vi 120 dagars ångerrätt för alla privatkunder på tonerkassetterna från Canon. Läs allt om PrintAway service under Kundservice i menyn ovan.

Våra toners passar ett stort antal av Canons laserskrivare, och under varje produkt kan du se listan över alla Canon laserskrivare som våra toners passar med. Alla kompatibla toners kan användas till samma Canon laserskrivare som deras egna toners – de är bara tillverkade av tredje part och är därmed betydligt billigare.

Företaget Canon har tillverkat och sålt skrivare under många år – företaget har funnits i ca 80 år och 2008 placerades de som nr. 36 på Business Weeks’ lista över de främsta globala varumärkena. Därmed har de fastställt sin ställning som en av världens ledande tillverkare av skrivare. Det är därför som vi på PrintAway är stolta över att återförsälja produkter till Canons skrivare. Och vi vågar lova, att med toners från Canon får våra kunder alltid garanterat högkvalitativa utskrifter som uppfyller de flestas behov.

Bland Canons övriga utmärkelser kan nämnas att de 2009 fick en fjärdeplats på Fortune World’s Most Admired Companies. På världsplan har Canon nu 245 företag, vilket innebär att koncernen är ett av de mest kända skrivarmärkena i världen.

Det japanska uttrycket Kyosei, som kan översättas till att ”leva och arbeta tillsammans för det gemensamma goda”, är Canons företagsfilosofi. Miljön har högsta prioritet inom Canon. De producerar sina produkter med hänsyn till resurshushållning, användning av miljövänliga ämnen och energibesparing. Och när det kommer till produkternas kvalitet, ställer de naturligtvis även samma höga krav på dessa. Därför kan du räkna med att få bästa kvalitet när du äger en laserskrivare från Canon.

Oavsett om det gäller Canons egna toners och bläckpatroner, eller kompatibla patroner och toners, kommer vi på PrintAway  göra vårt bästa för att säkerställa att produkterna uppfyller dina förväntningar. Du kan ringa vår kundservice alla vardagar mellan kl. 8 - 17 om du har du några frågor angående toners från Canon. Du kan också skicka ett e-postmeddelande till info@PrintAway med frågor och kommentarer.

Om din Canon laserskrivares toner har slut på tonerpulver, får du snabb hjälp hos PrintAway. Vi skickar lagerförda produkter samma dag om du beställer före kl. 17 på vardagar. Och fraktavgiften ser vi till att hålla i den prisvänliga änden.