Dell toner

Dell toner

Om du är på jakt efter billiga tonerkassetter till Dell-skrivare, har du kommit till rätt ställe. På PrintAway säljer vi nämligen ett stort utbud av prisvärda, högkvalitativa toners som passar både Dells färglaserskrivare och svartvita skrivare.

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Mest populära Dell toner

Billiga Dell-toners

På PrintAway återförsäljar vi Dells egna tonerkassetter som passar med de flesta av deras skrivare och vi håller oss ständigt uppdaterade kring utvecklingen. Därmed kan vi alltid erbjuda toners till de senaste Dell-modellerna. Oavsett om din Dell-skrivare har några år på nacken, eller är bland de senaste modellerna, har vi strävat efter att erbjuda dig en toner som passar. 

Vi säljer även kompatibla — eller kopior / inofficiella – toners för Dell. Det betyder att du kan hitta toners för priser som alla kan leva med. På så sätt kan du spara mycket pengar om du är typen som skriver ut ofta; till exempel en student som behöver skriva ut kompendium, tentor och liknande.

Michael Dell grundade sitt företag 1984 och sedan dess har Dell utvecklats till att bli en av de största aktörerna på marknaden. Dells första skrivare lanserades 2003 och konsumenter tog snabbt varumärket till sig. Därmed var Dell inte längre endast en leverantör av datorer utan började även marknadsföra ett brett sortiment av tillbehör.

Corporate Social Responsibility – eller CSR – är en viktig del av Dells affärsutveckling. Företaget har lanserat en mängd initiativ för att förbättra miljön och arbetsvillkoren, inklusive återvinningsprogram, ökad energieffektivitet och bra anställningsförhållanden i enlighet med gällande etiska standarder inom egna produktionsenheter och hos deras underleverantörer.

Sedan 2007 har Dell återvunnit över en halv miljard kg begagnad elektronik. Det innebär att Dell är världsledande när det gäller återvinning av elektronik. På samma sätt baseras produktionen av kompatibla produkter även på elektronikåtervinning. De tillverkas nämligen genom återvinning av Dells egna toners och bläckpatroner.

När de kompatibla tonerkasetterna tillverkas, byter man ut tryckvals, alla slitdelar och fyller på med nytt tonerpulver. Det utförs alltid en noggrann stickprovskontroll innan skrivarpatronerna skickas till oss. Vanligtvis kommer många slitdelar och tonerpulver från samma underleverantörer som levererar till de ursprungliga tillverkarna. I praktiken finns det alltså inga fysiska skillnader mellan skrivarpatroner. Men priserna varierar normalt väldigt mycket – du sparar vanligtvis en massa pengar på att välja kompatibla alternativ.

PrintAway har ett brett sortiment av Dells produkter och vi gör vårt bästa för att du inte ska behöva vänta länge när din Dell-skrivare har slut på skrivarbläck. Därför skickar vi samma dag om du beställer före kl. 17 på vardagar. Frakten är billig, oavsett hur stor din beställning är.