Snabb leverans Snabb leverans
Från bara 49,00 kr.
Beställ inom Bestil inden kl. 17:00
Så skickar vi redan idag!
Vi hjälper dig! 0842 00 29 00
Vardagar kl. 09.00 - 16.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 av 5 stjärnor

Xerox

Xerox skrivarpatroner

Letar du efter skrivarpatroner till skrivare från Xerox? Ta då en titt i PrintAway webbshop. Där hittar du ett stort utbud av skrivarpatroner för skrivare från den amerikanska elektronikjätten; exempelvis till skrivare i serierna Xerox Phaser och Xerox WorkCenter.

Välj din Xerox skrivarpatroner serie och därefter modell.

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Prisvänliga skrivarpatroner till Xerox

1906 grundades Xerox i den amerikanska staden Rochester och idag ligger huvudkontoret i Stamford, Connecticut. Xerox har kontor i 160 länder över hela världen. Företaget grundades under namnet Haloid. Men när företaget senare fick möjligheten att använda en ny reproduktionsmetod som kallas xerografi, där elektrisk laddning distribuerar färgen på tryckmaterialet, ändrade de namn till Xerox. 

Xerox lanserade världens första kopiator 1959 och den kallades Xerox 914. Sedan dess har kopiatorer varit Xerox kärnprodukt även om företaget utökat sin produktportfölj med skannrar, skrivare och skrivarpatroner. Vanligtvis är skannern en del av skrivaren i de så kallade multifunktionsskrivarna. De är särskilt populära på arbetsplatser eftersom skrivaren även kan användas som en kopiator.

Xerox har gjort stora ansträngningar för att avlägsna giftiga kemikalier från produktionen för att garantera ren luft och rent vatten för kommande generationer. CSR (företagets sociala ansvar), inklusive en hållbar produktion, är alltså en viktig prioritet för det amerikanska företaget som även arbetar på att minska CO2-utsläppen och hantera avfallsprodukter på bästa sätt. Du kan alltså köpa dina skrivarpatroner med gott samvete.

När du köper kompatibla skrivarpatroner till din Xerox-skrivare gör du samtidigt något för miljön, eftersom produktionen av kompatibla skrivarpatroner baseras på återvinning.

Hos PrintAway säljer vi både företagets originalpatroner och kompatibla skrivarpatroner till skrivare från Xerox. Den sistnämnda är vanligtvis betydligt billigare än företagets egna skrivarpatroner. Vi säljer skrivarpatroner till följande serier: Xerox CopyCentre, Xerox DC, Xerox DocuColor, Xerox Phaser, Xerox VersaLink, Xerox WC och Xerox WorkCentre. 

Skrivarpatronerna finns både i svart och färg, alltså gult, cyan och magenta. Oavsett om du behöver skriva ut en text i svart och vitt, eller om du behöver snygga färger för exempelvis bilder och grafik, kan du hitta skrivarpatronerna i vår webbshop. Utbudet är stort och alla skrivarpatroner har lång livslängd. 

Du sparar inte bara pengar på skrivarpatronerna utan även på frakten, eftersom vi alltid använder billiga leveransmetoder. Och du bestämmer själv om du vill att skrivarpatronerna ska skickas till en hemadress eller företagsadress. Om du beställer på vardagar före klockan 17, skickar vi dina skrivarpatroner samma dag.