Xerox

Xerox

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Budgetvänliga skrivarpatroner till Xerox

1906 grundades Xerox i den amerikanska staden Rochester. I dag har de huvudkontor i Stamford, Connecticut, samt kontor i 160 länder världen över. Företaget grundades under namnet Haloid, men när företaget senare fick möjlighet att använda en ny reproduktionsmetod kallad xerografi, där elektrisk laddning distribuerar färgämnet på tryckobjektet, bytte det namn till Xerox.

Xerox lanserar världens första kopiator 1959. Den kallades Xerox 914, och sedan dess har kopiatorer varit Xerox kärnprodukt, även om företaget sedan dess har utökat produktportföljen med skannrar, skrivare och skrivarpatroner. Skannern är ofta en del av skrivaren i de så kallade multifunktionsskrivarna, som är särskilt populära på arbetsplatser eftersom skrivaren också kan användas som en kopiator.

Xerox har gjort stora ansträngningar för att avlägsna giftiga kemikalier från sin produktion för att säkerställa ren luft och rent vatten för kommande generationer. CSR, däribland hållbar produktion, är därför en viktig prioritering för det amerikanska företaget, som samtidigt arbetar för att minska sina koldioxidutsläpp och hantera avfallsprodukter korrekt, så att du kan köpa dina skrivarpatroner med gott samvete.

När du köper kompatibla skrivarpatroner till din Xerox-skrivare gör du också en god gärning för miljön, eftersom produktionen av kompatibla skrivarpatroner baseras på återanvändning.


Vi på PrintAway levererar både originalpatroner och kompatibla skrivarpatroner till Xerox skrivare, och de senare är ofta betydligt billigare än originalpatroner. Vi säljer skrivarpatroner till följande serier: Xerox CopyCentre, Xerox DC, Xerox DocuColor, Xerox Phaser, Xerox VersaLink, Xerox WC och Xerox WorkCentre.

Skrivarpatronerna finns att få både i svart och i färg, det vill säga gul, cyan och magenta. Så oavsett om du bara ska skriva ut en text i svart och vitt, eller om du ska skriva ut bilder och grafik med klara färger, hittar du de skrivarpatroner du behöver i vår webbshop. Utbudet är stort och livslängden lång.

Du sparar inte bara pengar på skrivarpatronerna utan även på frakten, eftersom vi alltid använder billiga leveransmetoder. Och du bestämmer själv om du vill ha skrivarpatronerna levererade till en hemadress eller företagsadress. När du beställer på en vardag innan kl. 17, så skickar vi dina skrivarpatroner redan samma dag.