Ricoh

Ricoh

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Skrivarpatroner till Ricoh till låga priser

Japanska Ricoh etablerades 1936, och även om företagets huvudkontor än i dag finns i Japan har Ricoh blivit en världsomspännande koncern med filialer i cirka 200 länder. Under sextiotalet och sjuttiotalet var det främst armbandsur för den japanska och internationella marknaden som utgjorde Ricohs huvudproduktion – efter det hade de främst fokus på tillverkning av kopiatorer, som på allvar tog fart år 2000, då Ricoh var den ledande tillverkaren av kopiatorer i världen.

Nu består Ricohs produktion främst av faxmaskiner, digitalkameror, kopiatorer och skrivare, inklusive skrivarpatroner. Särskilt arbetsplatser använder Ricohs effektiva multifunktionsskrivare, som med tiden har kommit att användas i större delar av världen. Skrivare i Aficio-serien, som lanserades över hela världen 1996, är särskilt populära.

Framför allt har Ricohs erfarenhet av att utveckla och tillverka optisk teknik för exempelvis kopiatorer legat till grund för dagens multifunktionsskrivare. Här får Ricohs kunder verkligen valuta för pengarna och det är tydligt hur företagets mångåriga kompetens gynnar konsumenterna i form av utmärkta utskrifter i bästa kvalitet.

Ricohs svenska kontor ligger i Stockholm, Solna. Vi på PrintAway betjänar många svenska kunder som köper Ricoh skrivarpatroner till våra låga priser. Det låga priset gäller också leveransen – och det oavsett om du köper en eller tio Ricoh skrivarpatroner.

Vi säljer Ricoh skrivarpatroner till många av deras efterfrågade serier: Ricoh Aficio SG, Ricoh C 7501, Ricoh Aficio MP, Ricoh SP, Ricoh Imagio Neo, Ricoh C 2500, Ricoh Pro, Ricoh Aficio SP, Ricoh Aficio och Ricoh MP. Och bland Aficio-skrivarna finns flera av de populära skrivarmodellerna, inklusive Ricoh Aficio 2032, Ricoh Aficio 1027 och Ricoh Aficio 3030.

Vi säljer originalpatroner och i vissa fall också kompatibla skrivarpatroner till Ricohs skrivare. Som fördelskund får du rabattpoäng när du köper kompatibla skrivarpatroner, oavsett om de är till skrivare från Ricoh eller något av de andra märkena vi säljer. Dina intjänade rabattpoäng kan du använda nästa gång du köper kompatibla skrivarpatroner hos PrintAway – och återigen så spelar det ingen roll vilket skrivarmärke du köper till.