OKI

OKI

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Skrivarpatroner till Oki till förmånliga priser

Du kanske känner igen situationen: Precis när du ska skriva ut ett viktigt dokument till studierna eller arbetet, så får din skrivare slut på tonerpulver eller bläck. Det är som regel alltid ett stressigt ögonblick. Men vi har den bästa lösningen på hur du finner lugnet igen: Beställ din nya skrivarpatron till din Oki-skrivare hos PrintAway, så skickar vi den redan samma dag när du beställer innan kl. 17 en vardag. Och frakten är alltid billig.

Det är över 130 år sedan Oki grundades, och i dag har företaget över 18 000 anställda fördelade på 120 länder. Varav över 1 000 i Europa, där Oki etablerade sitt första kontor i Västtyskland 1984. Som skrivartillverkare har Oki över sextio års erfarenhet, och i dag är det fortfarande ett företag som det är full fart på: Varje dag tillverkas och utvecklas nya produkter, bland annat skrivare och skrivarpatroner av högsta kvalitet.

Oki var först med att introducera LED-utskriftstekniken, och de kan därmed med säkerhet kallas pionjärer inom området. LED-tekniken har bidragit till att säkerställa en skarpare och mycket snabbare HD-utskrift i färg.

Oki ligger också i framkant när det kommer till deras CSR-strategi. Till exempel har Oki i ett tjugotal år arbetat med Rädda Barnen för att säkra barns rättigheter i mer än hundra länder. Detta samarbete ska bland annat säkerställa att alla barn får en ordentlig utbildning.

Oki fokuserar också på kvaliteten på sina produkter och var därmed den första skrivartillverkaren som utlovade en 3 års garanti som standard. Vi på PrintAway har fokus på att leverera skrivarpatroner av bästa kvalitet till våra kunder, och av samma anledning har vi en 100 % nöjd kund-garanti på våra produkter: Om du inte är helt nöjd får du pengarna tillbaka. Helt utan diskussion. Det är bara att kontakta vår kundtjänst om du upplever det minsta problem – vi står redo att svara på mejl från måndag–fredag kl. 9–17.