Lexmark

Lexmark

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Bra priser på skrivarpatroner till Lexmark

Till Lexmarks skrivare erbjuder vi både skrivarpatroner med svart bläck och färgat bläck, d.v.s. magenta, gul och cyan. Så att du är på den säkra sidan, oavsett vilken skrivarpatron som saknar bläck eller tonerpulver. Kompatibla skrivarpatroner är skrivarpatroner som kan användas i Lexmarks skrivare, men som inte tillverkas av Lexmark själva. Därför kan vi sälja dem billigare till dig, utan att kvaliteten för den sakens skull är sämre än hos originalpatroner.

Lexmark grundades så sent som 1991 och är en av de yngsta skrivartillverkarna på marknaden, men detta har inte begränsat företagets ambitioner. På kort tid har Lexmark blivit en av de mest efterfrågade tillverkarna av skrivarpatroner i världen.

I dag har Lexmark kinesiskt ägande, men har sitt huvudkontor i Kentucky, USA. Och det populära märket säljs i över 170 länder världen över. Samtidigt har Lexmark ett starkt fokus på sociala och miljömässiga frågor, och både CSR och hållbarhet har högsta prioritet när Lexmark tillverkar sina skrivare och skrivarpatroner eller utvecklar nya produkter.

Den distinkta CSR-strategin innebär att Lexmark återvinner både papper och plast, först och främst som emballage åt deras olika skrivare och skrivarpatroner. Och den goda miljöinsatsen har gett resultat på flera fronter, till exempel har Lexmark fått PEZAs Environmental and Employee Award för sin CSR-strategi.

Lexmark har upphört med tillverkningen av bläckstråleskrivare och tillverkar i dag endast laserskrivare. I PrintAways webbshop hittar du både kompatibla skrivarpatroner och originalpatroner till Lexmarks skrivare, däribland Lexmark Optra, Lexmark CS, Lexmark T, Lexmark ALL IN ONE X, Lexmark E, Lexmark M, Lexmark Z, Lexmark MS, Lexmark MX, Lexmark C, Lexmark X och Lexmark CX.

Vi ser till att hålla fraktkostnaden låg, och oavsett om du beställer en eller flera skrivarpatroner så kan du räkna med snabb och billig leverans. När du beställer innan kl. 17 en vardag, så skickar vi skrivarpatronerna till dig redan samma dag, så att du kommer i gång så snart som möjligt med att skriva ut på din Lexmarkskrivare.

Och naturligtvis är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor om vårt sortiment av skrivarpatroner, eller om du behöver hjälp med att byta skrivarpatron i din Lexmark-skrivare. Vi står redo att svara på mejl mån–fre kl. 9–17.