Kyocera

Kyocera

Hitta enkelt din skrivare. Välj först märke, sedan serie och därefter modell

Välj märke
Välj serie
Välj modell

Skrivarpatroner till Kyocera

År 1959 grundade Kazuo Inamori företaget Kyoto Ceramic Co. Ltd., som ursprungligen producerade keramik, till exempel isolerande enheter som användes i tv-bildrör. Men med tiden började företaget också tillverka skrivare. Det nuvarande namnet, Kyocera, fick företaget först 1982. Kyocera tillverkar i dag många olika produkter, såsom solcellssystem, kopiatorer, industriell keramik, telekommunikationsutrustning, skärverktyg, elektroniska komponenter, halvledare och komponenter för medicinska och dentala implantat. Och naturligtvis också skrivare och skrivarpatroner.

Det är genom förvärv av andra företag som Kyoceras produktion har vuxit till att omfatta mycket mer än bara keramiska produkter, och genom förvärvet av kopiatortillverkaren Mita Industrial Co. Ltd. år 2000, blev skrivare och skrivarpatroner en del av Kyoceras produktportfölj. Den del av företaget som producerar skrivare fick namnet Kyocera Mita Corporation, med huvudkontor i Osaka. Därutöver har företaget dotterbolag i mer än 25 länder. Här hemma ligger KYOCERA Document Solutions i Stockholm, Kista, varifrån man sköter den svenska marknaden.

Under de senaste åren har Kyocera gjort mycket bra ifrån sig – 2011 hade de en årlig omsättning på 15,3 md USD och totalt 66 608 medarbetare. Den stora framgången beror delvis på Kyoceras laserskrivare, som används på många arbetsplatser och i många hem världen över. Deras effektiva och driftsäkra skrivare säkerställer att varje utskrift är fri från fel och brister.

I vår webbshop hittar du skrivarpatroner till flera av Kyoceras skrivarserier – nämligen Kyocera KM, Kyocera FS, Kyocera TASKALFA och Kyocera ECOSYS. Några av dessa Kyocera-skrivare är färgskrivare, och hos PrintAway hittar du naturligtvis skrivarpatroner i alla de fyra färgerna: svart, magenta, cyan och gul.

Vissa av dessa skrivarpatroner är så kallade kompatibla skrivarpatroner. Det betyder att patronerna inte har tillverkats av Kyocera, utan av en tredje part. Det är så vi kan hålla lägsta möjliga priser på skrivarpatroner. Och det finns ingen orsak att oroa sig för dåliga utskrifter med dåliga färger – de kompatibla skrivarpatronerna ger tvärtemot utskrifter i hög kvalitet.

Och frakten är alltid billig hos PrintAway – oavsett om du lägger en beställning på en eller tio skrivarpatroner. Och snabb leverans är vårt varumärke: På vardagar skickar vi dina Kyocera skrivarpatroner redan samma dag, när du beställer innan klockan 17.