HP PSC 1605

1605 HP
HP PSC 1605
0 0 SEK

Sedan vi startade med att sälja billiga skrivarpatroner till danskarna 2010 har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen säljer vi i dag inte bara patroner till de stora populära tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre märken.

Till några modeller från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är ofta mycket billigare än original-produkterna, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar lika många utskrifter av samma goda kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner tillverkas genom att redan använda patroner fylls på, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Har du några frågor som rör våra produkter eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du kan skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom två timmar under kundtjänstens öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PSC 1605

  1. Vi kan tyvärr inte skaffa fram patroner till denna skrivare