HP PhotoSmart Pro B 8353

Pro B 8353 HP
HP PhotoSmart Pro B 8353
175 1247 SEK
5 5 1

Om du har några frågor som rör våra produkter eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du kan skicka ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av 2 timmar under våra öppettider.

Vi säljer ett stort urval av produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart Pro B 8353. Vi gör allt för att ha ett brett urval till din skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du upplever att det saknas något på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, då det hela tiden tillkommer nya produkter.

Till vissa skrivare från standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. De är ofta en hel del billigare än original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda kvalitet som originalen. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, således är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart Pro B 8353