HP PhotoSmart C 7850

C 7850 HP
HP PhotoSmart C 7850
0 0 SEK

Sedan vi började att sälja billiga toner och bläckpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Urvalet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte bara patroner till de stora populära märkena, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Till vissa skrivare av märket standard säljs det så kallade kompatibla produkter. De är ofta mycket billigare jämfört med original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar lika många utskrifter av samma höga standard som originalen. Kompatibla bläckpatroner tillverkas genom att redan använda patroner återvinns, således är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Om du har några frågor om produkterna i vår webbshop eller din leverans är du så klart varmt välkommen att ringa eller mejla PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av 2 timmar under våra öppettider.

PrintAway erbjuder ett stort antal produkter till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart C 7850. Vi gör allt för att erbjuda ett stort urval till din standard-skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du upplever att det saknas något på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, eftersom det kontinuerligt lanseras nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart C 7850

  1. Vi kan tyvärr inte skaffa fram patroner till denna skrivare