HP PhotoSmart C 4799

C 4799 HP
HP PhotoSmart C 4799
288 750 SEK
4.65 5 3

Om du har några frågor som rör våra produkter eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kan skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av två timmar under våra öppettider.

Till vissa modeller av märket standard säljs det så kallade kompatibla produkter. De är ofta mycket billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma höga kvalitet som originalen. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda patroner fylls på, således är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Sedan vi började att sälja billiga toner och bläckpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Utbudet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora kända märkena, utan också till en lång rad mindre märken.

PrintAway.se erbjuder ett stort urval av produkter till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart C 4799. Vi strävar efter att ha ett stort urval till din standard-skrivare, även kompatibla bläckpatroner, men om du ser att det saknas något på listan, så bör du hålla ett öga på listan, eftersom det hela tiden lanseras nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart C 4799