HP PhotoSmart C 4798

C 4798 HP
HP PhotoSmart C 4798
0 0 SEK

Till vissa skrivare från standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. De är ofta en hel del billigare än original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma höga standard som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner tillverkas genom att redan använda patroner fylls på, därför är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du så klart varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av två timmar under våra öppettider.

Sedan vi startade med att erbjuda prisvärda toner och bläckpatroner till danskarna för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Urvalet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen säljer vi i dag inte bara patroner till de stora populära tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre märken.

PrintAway erbjuder ett stort antal produkter till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart C 4798. Vi gör allt för att erbjuda ett brett urval till din skrivare, även kompatibla produkter, men om du ser att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, eftersom det kontinuerligt läggs till nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart C 4798

  1. Vi kan tyvärr inte skaffa fram patroner till denna skrivare