HP PhotoSmart C 4785

C 4785 HP
HP PhotoSmart C 4785
288 750 SEK
4.65 5 3

Vi säljer ett stort antal produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart C 4785. Vi strävar efter att erbjuda ett brett urval till din standard-skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du upplever att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på listan, eftersom det kontinuerligt tillkommer nya produkter.

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din leverans är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kan skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av 2 timmar under våra öppettider.

Sedan vi startade med att erbjuda billiga toner och bläckpatroner till danskarna 2010 har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför erbjuder vi i dag inte enbart patroner till de stora kända tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre märken.

Till några modeller av märket standard finns det så kallade kompatibla bläckpatroner. De är ofta mycket billigare än original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar lika många utskrifter av samma goda kvalitet som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda patroner fylls på, därför är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart C 4785