HP PhotoSmart C 4740

C 4740 HP
HP PhotoSmart C 4740
288 750 SEK
4.65 5 3

Till några skrivare från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är ofta en hel del billigare än original-produkterna, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma höga kvalitet som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner tillverkas genom att redan använda patroner fylls på, således är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Sedan vi började att erbjuda prisvärda skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit nya produkter. Utbudet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför erbjuder vi i dag inte bara patroner till de stora populära märkena, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Om du har några frågor om våra produkter eller din beställning är du så klart varmt välkommen att ringa eller mejla PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom två timmar under våra öppettider.

Vi säljer ett stort antal bläckpatroner till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart C 4740. Vi strävar efter att erbjuda ett stort sortiment till din standard-skrivare, även kompatibla bläckpatroner, men om du upplever att det saknas något på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på denna sida, då det hela tiden tillkommer nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart C 4740