HP PhotoSmart C 4700

C 4700 HP
HP PhotoSmart C 4700
288 750 SEK
4.65 5 3

Till vissa modeller av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. Dessa är ofta mycket billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda standard som originalen. De kompatibla patronerna tillverkas genom att redan använda patroner återvinns, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Sedan vi började att sälja prisvärda toner och bläckpatroner till danska konsumenter 2010 har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Urvalet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför erbjuder vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora populära tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre märken.

PrintAway.se säljer ett stort urval av produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart C 4700. Vi gör allt för att erbjuda ett brett sortiment till din standard-skrivare, även kompatibla bläckpatroner, men om du upplever att något saknas på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på denna sida, eftersom det kontinuerligt lanseras nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart C 4700