HP PhotoSmart C 4685

C 4685 HP
HP PhotoSmart C 4685
288 750 SEK
4.65 5 3

Sedan vi började att sälja prisvärda toner och bläckpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Utbudet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför erbjuder vi i dag inte bara patroner till de stora kända tillverkarna, utan också till en lång rad mindre märken.

Till vissa skrivare av märket standard säljs det så kallade kompatibla produkter. Dessa är som regel en hel del billigare jämfört med original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma höga kvalitet som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner återvinns, därför är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av 2 timmar under våra öppettider.

PrintAway.se erbjuder ett stort antal produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart C 4685. Vi strävar efter att erbjuda ett stort sortiment till din skrivare, däribland också kompatibla bläckpatroner, men om du upplever att det saknas något på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på denna sida, då det kontinuerligt lanseras nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart C 4685