HP PhotoSmart C 4680

C 4680 HP
HP PhotoSmart C 4680
288 750 SEK
4.65 5 3

Till några skrivare av märket standard finns det så kallade kompatibla bläckpatroner. De är som regel en hel del billigare jämfört med original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma goda kvalitet som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda patroner fylls på, således är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Har du några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du så klart varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kan skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av två timmar under kundtjänstens öppettider.

Sedan vi började att sälja prisvärda toner och bläckpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit fler produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför säljer vi i dag inte bara patroner till de stora kända tillverkarna, utan också till en lång rad mindre märken.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart C 4680