HP PhotoSmart C 4670

C 4670 HP
HP PhotoSmart C 4670
288 750 SEK
4.65 5 3

Har du några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din leverans är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom två timmar under kundtjänstens öppettider.

PrintAway.se erbjuder ett stort urval av bläckpatroner till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart C 4670. Vi gör allt för att erbjuda ett brett sortiment till din standard-skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du upplever att något saknas på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på denna sida, då det kontinuerligt läggs till nya produkter.

Till vissa skrivare av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. Dessa är som regel en hel del billigare än original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma höga kvalitet som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda patroner fylls på, således är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart C 4670