HP PhotoSmart C 4610

C 4610 HP
HP PhotoSmart C 4610
288 750 SEK
4.65 5 3

Sedan vi startade med att erbjuda billiga skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Utbudet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Av den anledningen säljer vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora populära märkena, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Till vissa modeller från standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. Dessa är ofta en hel del billigare än original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar lika många utskrifter av samma höga standard som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda patroner återvinns, således är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Om du har några frågor som rör våra produkter eller din beställning är du så klart varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

Vi säljer ett stort antal produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart C 4610. Vi strävar efter att erbjuda ett stort sortiment till din standard-skrivare, däribland också kompatibla bläckpatroner, men om du ser att det saknas något på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, eftersom det kontinuerligt läggs till nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart C 4610