HP PhotoSmart 8158

8158 HP
HP PhotoSmart 8158
0 0 SEK

Till vissa skrivare från standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. De är ofta mycket billigare än original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma goda kvalitet som originalen. De kompatibla patronerna tillverkas genom att redan använda patroner fylls på, därför är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

PrintAway.se säljer ett stort antal bläckpatroner till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart 8158. Vi strävar efter att erbjuda ett stort sortiment till din standard-skrivare, även kompatibla produkter, men om du ser att något saknas på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på denna sida, då det hela tiden läggs till nya produkter.

Sedan vi startade med att sälja billiga skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte enbart patroner till de stora populära tillverkarna, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart 8158

  1. Vi kan tyvärr inte skaffa fram patroner till denna skrivare