HP PhotoSmart 4690

4690 HP
HP PhotoSmart 4690
0 0 SEK

Har du några frågor om våra produkter eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

Sedan vi startade med att erbjuda prisvärda skrivarpatroner till danskarna för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför säljer vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora populära märkena, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Till några modeller från standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. De är som regel en hel del billigare jämfört med original-produkterna, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma höga kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda patroner fylls på, därför är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart 4690

  1. Vi kan tyvärr inte skaffa fram patroner till denna skrivare