HP PhotoSmart 3185

3185 HP
HP PhotoSmart 3185
0 0 SEK

Har du några frågor som rör våra produkter eller din leverans är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom två timmar under våra öppettider.

Till några modeller från standard finns det så kallade kompatibla produkter. Dessa är som regel en hel del billigare än original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma höga standard som originalen. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, därför är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Sedan vi startade med att erbjuda prisvärda toner och bläckpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför erbjuder vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora populära tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre märken.

Vi erbjuder ett stort antal produkter till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard PhotoSmart 3185. Vi gör allt för att ha ett stort urval till din skrivare, även kompatibla bläckpatroner, men om du ser att det saknas något på listan, så bör du hålla ett öga på listan, då det hela tiden tillkommer nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP PhotoSmart 3185

  1. Vi kan tyvärr inte skaffa fram patroner till denna skrivare