HP LaserJet Pro P 1604

P 1604 HP
HP LaserJet Pro P 1604
287 1443 SEK
5 5 3

Sedan vi startade med att erbjuda billiga skrivarpatroner till danskarna för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Utbudet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför erbjuder vi i dag inte bara patroner till de stora kända märkena, utan också till ett stort antal mindre märken.

Till vissa skrivare från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är som regel en hel del billigare än original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma höga kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner återvinns, därför är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Har du några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du kan skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av två timmar under våra öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till HP LaserJet Pro P 1604