HP LaserJet P 1604

1604 HP
HP LaserJet P 1604
287 1199 SEK
5 5 3

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du kan skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom två timmar under kundtjänstens öppettider.

Sedan vi startade med att erbjuda billiga toner och bläckpatroner till danskarna 2010 har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Utbudet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte bara patroner till de stora populära märkena, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Vi säljer ett stort antal bläckpatroner till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard LaserJet P 1604. Vi strävar efter att erbjuda ett stort urval till din standard-skrivare, även kompatibla bläckpatroner, men om du upplever att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, då det hela tiden lanseras nya produkter.

Till några skrivare av märket standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. Dessa är ofta en hel del billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda standard som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda patroner återvinns, således är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP LaserJet P 1604