HP DeskJet F 4500

F 4500 HP
HP DeskJet F 4500
288 750 SEK
4.65 5 3

Vi erbjuder ett stort urval av produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet F 4500. Vi gör allt för att ha ett stort sortiment till din skrivare, däribland också kompatibla bläckpatroner, men om du ser att det saknas något på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, eftersom det hela tiden tillkommer nya produkter.

Har du några frågor om våra produkter eller din leverans är du så klart varmt välkommen att ringa eller mejla PrintAways kundtjänst. Du kan skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom två timmar under våra öppettider.

Till vissa modeller av märket standard finns det så kallade kompatibla bläckpatroner. De är som regel mycket billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma höga standard som originalen. Kompatibla bläckpatroner tillverkas genom att redan använda patroner fylls på, således är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Sedan vi startade med att erbjuda prisvärda toner och bläckpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför erbjuder vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora populära märkena, utan också till en lång rad mindre märken.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet F 4500