HP DeskJet F 4488

F 4488 HP
HP DeskJet F 4488
288 750 SEK
4.65 5 3

Sedan vi startade med att erbjuda prisvärda skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Urvalet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen säljer vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora kända märkena, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Vi erbjuder ett stort antal produkter till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet F 4488. Vi strävar efter att ha ett stort urval till din standard-skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du upplever att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på listan, eftersom det hela tiden läggs till nya produkter.

Har du några frågor som rör våra produkter eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

Till vissa skrivare av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är ofta en hel del billigare jämfört med original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma höga kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, därför är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet F 4488