HP DeskJet F 4470

F 4470 HP
HP DeskJet F 4470
288 759 SEK
4.65 5 3

Till några modeller av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. Dessa är som regel mycket billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda kvalitet som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner tillverkas genom att redan använda patroner återvinns, således är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du så klart varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du kan skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom 2 timmar under våra öppettider.

PrintAway säljer ett stort urval av produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet F 4470. Vi gör allt för att ha ett brett urval till din standard-skrivare, däribland också kompatibla bläckpatroner, men om du upplever att något saknas på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, då det kontinuerligt lanseras nya produkter.

Sedan vi började att sälja prisvärda skrivarpatroner till danska konsumenter 2010 har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen säljer vi i dag inte bara patroner till de stora populära tillverkarna, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet F 4470