HP DeskJet F 4272

F 4272 HP
HP DeskJet F 4272
288 750 SEK
4.65 5 3

Till vissa skrivare från standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. Dessa är ofta mycket billigare än original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma goda kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner återvinns, således är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

PrintAway säljer ett stort urval av produkter till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet F 4272. Vi strävar efter att ha ett brett urval till din standard-skrivare, däribland också kompatibla bläckpatroner, men om du upplever att det saknas något på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, eftersom det kontinuerligt läggs till nya produkter.

Sedan vi startade med att erbjuda billiga skrivarpatroner till danskarna 2010 har det hela tiden tillkommit fler produkter. Utbudet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför erbjuder vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora populära tillverkarna, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du kan skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av två timmar under våra öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet F 4272