HP DeskJet F 4240

F 4240 HP
HP DeskJet F 4240
288 759 SEK
4.65 5 3

Sedan vi började att sälja prisvärda skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Utbudet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Av den anledningen säljer vi i dag inte bara patroner till de stora kända tillverkarna, utan också till en lång rad mindre märken.

Till några modeller från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är ofta en hel del billigare än original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma goda kvalitet som originalen. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

PrintAway.se erbjuder ett stort antal bläckpatroner till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet F 4240. Vi strävar efter att erbjuda ett brett urval till din standard-skrivare, även kompatibla produkter, men om du ser att något saknas på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, eftersom det kontinuerligt tillkommer nya produkter.

Om du har några frågor om produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du kan skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom 2 timmar under våra öppettider.

Vis mere

Följande patroner passar till HP DeskJet F 4240