HP DeskJet F 2418

F 2418 HP
HP DeskJet F 2418
288 759 SEK
4.65 5 3

Sedan vi startade med att erbjuda prisvärda toner och bläckpatroner till danskarna för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit nya produkter. Urvalet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora kända märkena, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Till vissa modeller av märket standard säljs det så kallade kompatibla bläckpatroner. Dessa är som regel en hel del billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma höga standard som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna tillverkas genom att redan använda patroner fylls på, därför är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din leverans är du så klart varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom två timmar under våra öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet F 2418