HP DeskJet D 5560

D 5560 HP
HP DeskJet D 5560
288 759 SEK
4.65 5 3

Sedan vi började att erbjuda prisvärda skrivarpatroner till danska konsumenter 2010 har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Utbudet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför säljer vi i dag inte bara patroner till de stora kända märkena, utan också till ett stort antal mindre märken.

PrintAway säljer ett stort antal bläckpatroner till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet D 5560. Vi gör allt för att erbjuda ett stort sortiment till din skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du upplever att något saknas på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på denna sida, då det hela tiden tillkommer nya produkter.

Till några modeller från standard säljs det så kallade kompatibla produkter. De är ofta mycket billigare än original-produkterna, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda kvalitet som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, därför är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom 2 timmar under våra öppettider.

Vis mere

Följande patroner passar till HP DeskJet D 5560