HP DeskJet D 2666

D 2666 HP
HP DeskJet D 2666
288 750 SEK
4.65 5 3

Om du har några frågor som rör våra produkter eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du kan skriva ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom två timmar under våra öppettider.

Till några skrivare av märket standard finns det så kallade kompatibla bläckpatroner. Dessa är ofta en hel del billigare än original-produkterna, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma höga kvalitet som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna tillverkas genom att redan använda patroner fylls på, därför är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

Sedan vi startade med att erbjuda prisvärda skrivarpatroner till danska konsumenter för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Utbudet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen erbjuder vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora kända tillverkarna, utan också till en lång rad mindre märken.

PrintAway säljer ett stort urval av produkter till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet D 2666. Vi strävar efter att ha ett stort sortiment till din skrivare, även kompatibla bläckpatroner, men om du ser att något saknas på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, eftersom det hela tiden lanseras nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet D 2666