HP DeskJet D 2660

D 2660 HP
HP DeskJet D 2660
288 759 SEK
4.65 5 3

Till några modeller från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är som regel en hel del billigare jämfört med original-bläckpatroner, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar lika många utskrifter av samma goda kvalitet som original-bläckpatroner. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, därför är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Om du har några frågor om våra produkter eller din leverans är du så klart varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom två timmar under kundtjänstens öppettider.

Sedan vi började att erbjuda billiga skrivarpatroner till danskarna för över tio år sedan har det hela tiden tillkommit nya produkter. Utbudet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför säljer vi i dag inte enbart patroner till de stora populära tillverkarna, utan också till en lång rad mindre märken.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet D 2660