HP DeskJet D 2600

D 2600 HP
HP DeskJet D 2600
288 759 SEK
4.65 5 3

Sedan vi startade med att erbjuda billiga toner och bläckpatroner till danskarna 2010 har det hela tiden tillkommit fler produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen säljer vi i dag inte bara patroner till de stora kända märkena, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Till vissa skrivare från standard säljs det så kallade kompatibla produkter. De är som regel mycket billigare än original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du köper de kompatibla, eftersom de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner tillverkas genom att redan använda patroner fylls på, således är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Om du har några frågor som rör produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom loppet av två timmar under våra öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet D 2600