HP DeskJet D 2566

D 2566 HP
HP DeskJet D 2566
288 759 SEK
4.65 5 3

Sedan vi började att sälja prisvärda skrivarpatroner till danskarna för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Utbudet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Av den anledningen säljer vi i dag inte bara patroner till de stora populära tillverkarna, utan också till en lång rad mindre märken.

Har du några frågor om våra produkter eller din leverans är du så klart varmt välkommen att ringa eller mejla PrintAways kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av 2 timmar under våra öppettider.

Till vissa skrivare från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är som regel mycket billigare än original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger lika många utskrifter av samma goda kvalitet som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda patroner återvinns, därför är samtliga delar samma som de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet D 2566