HP DeskJet D 2560

D 2560 HP
HP DeskJet D 2560
288 99999 SEK
4.65 5 3

Har du några frågor om produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta PrintAways kundtjänst. Du kan skicka ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

Sedan vi startade med att sälja billiga toner och bläckpatroner till danska konsumenter 2010 har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Utbudet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför erbjuder vi i dag inte enbart toner och bläckpatroner till de stora populära tillverkarna, utan också till ett stort antal mindre skrivartillverkare.

Till vissa modeller av märket standard säljs det så kallade kompatibla produkter. Dessa är ofta en hel del billigare jämfört med original-produkterna, men vi rekommenderar att du köper de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar lika många utskrifter av samma höga kvalitet som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna produceras genom att redan använda patroner fylls på, således är samtliga delar identiska med de i en originalpatron.

PrintAway erbjuder ett stort antal bläckpatroner till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet D 2560. Vi gör allt för att erbjuda ett stort urval till din skrivare, däribland också kompatibla bläckpatroner, men om du ser att något saknas på listan, så bör du hålla ett öga på listan, då det kontinuerligt tillkommer nya produkter.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet D 2560