HP DeskJet D 1663

D 1663 HP
HP DeskJet D 1663
288 750 SEK
4.65 5 3

Till några modeller av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är som regel mycket billigare än original-bläckpatroner, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall ger samma antal utskrifter av samma goda standard som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda originalpatroner fylls på, således är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Sedan vi började att sälja billiga skrivarpatroner till danska konsumenter 2010 har det kontinuerligt tillkommit nya produkter. Urvalet av varor har hela tiden blivit större och större i takt med att vi fått fler kunder. Därför erbjuder vi i dag inte bara toner och bläckpatroner till de stora populära märkena, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Om du har några frågor om produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du är så klart välkommen att skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom loppet av två timmar under kundtjänstens öppettider.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet D 1663