HP DeskJet D 1658

D 1658 HP
HP DeskJet D 1658
288 750 SEK
4.65 5 3

Om du har några frågor som rör våra produkter eller din beställning är du alltid varmt välkommen att ringa eller mejla vår kundtjänst. Du kan skicka ett meddelande till oss på info@printaway.se. Vanligtvis svarar vi inom 2 timmar under kundtjänstens öppettider.

PrintAway.se säljer ett stort antal bläckpatroner till standard-skrivare. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet D 1658. Vi gör allt för att ha ett brett sortiment till din standard-skrivare, även kompatibla bläckpatroner, men om du upplever att det saknas något på listan, så rekommenderar vi att du håller ett öga på listan, eftersom det hela tiden tillkommer nya produkter.

Till några modeller från standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är som regel en hel del billigare jämfört med original-produkterna, men vi rekommenderar att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma goda kvalitet som originalen. Kompatibla bläckpatroner produceras genom att redan använda patroner återvinns, därför är alla delarna samma som de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet D 1658