HP DeskJet 6980 / DT

6980 / DT HP
HP DeskJet 6980 / DT
175 1247 SEK
5 5 1

Om du har några frågor om produkterna i vår webbshop eller din beställning är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kan skriva ett mejl till oss på info@printaway.se. Vi svarar vanligtvis inom två timmar under kundtjänstens öppettider.

PrintAway.se erbjuder ett stort antal produkter till skrivare från standard. Här nedan ser du urvalet av patroner till din standard DeskJet 6980 / DT. Vi gör allt för att ha ett brett urval till din standard-skrivare, däribland också kompatibla produkter, men om du upplever att det saknas något på listan, så bör du hålla ett öga på denna sida, då det hela tiden läggs till nya produkter.

Sedan vi började att erbjuda billiga skrivarpatroner till danskarna för över tio år sedan har det kontinuerligt tillkommit fler produkter. Utbudet av produkter har hela tiden blivit större och större i takt med att antalet kunder har ökat. Därför erbjuder vi i dag inte bara patroner till de stora kända tillverkarna, utan också till en lång rad mindre skrivartillverkare.

Till vissa modeller av märket standard finns det så kallade kompatibla produkter. De är ofta en hel del billigare jämfört med original-produkterna, men vårt råd till dig är att du väljer de kompatibla, då de i de allra flesta fall levererar samma antal utskrifter av samma höga kvalitet som original-bläckpatroner. De kompatibla patronerna tillverkas genom att redan använda originalpatroner fylls på, därför är alla delarna identiska med de i en originalpatron.

Läs mer

Följande patroner passar till HP DeskJet 6980 / DT